Nyheder14. januar 2014

Der er indkøbt nye forsyninger af sæd: Vetiver, Voilier og Echec. Alle Franske import tyre.


8. januar 2014

Det er insemineringstid og idag var det Firenza, som belv befrugtet med sæd fra den franske tyr, Urville. Og Baunebo Hera blev drætighedundersøgt med glædeligt resultat. Hun er drægtig ved Bavardage.


4. januar 2014

Cara, ko efter Ryde Valdemar, blev I dag insemineret med Baunebo Frey. Baunebo Frey er insemineringstyr fra vores besætning. Vi havde en ko, der var drægtig ved ham, som kastede i 8. måned. Så nu prøver vi igen.


31. December 2013

Baunebo Limousine ønsker alle besøgende på vores hjemmeside et rigtig godt nytår!

Tak for besøget og på gensyn!

___________________________


26. December 2013

3 kvier taget fra deres mødre. 2 af dem, Baunebo Ingeborg, og Baunebo Josefine, skal ses an nu. Måske skal de med I kampen om fløjpladserne på Roskilde Dyrskue 2014.


18. December 2013

Kunne ikke dy mig for at tage dette mobilfoto af de skønne limousinerøve på stribe. Der er gjort klar til besøg af inseminør. Baunebo Herculienne (nr. 2 fra højre)  skal re-insemineres, denne gang med med Vetiver.

16. December 2013

De sidst ankomne kalve i besætniningen er Baunebo Inafifty, kviekalv efter Engkjaer Get It, Baunebo Ida, kviekalv efter Risvang Gustav P, Baunebo Ib, tyrekalv efter Risvang Gustav P. og Baunebo Javid, kviekalv efter Vesterhaab David P. De er kommet til verden let og uden hjælp og er alle friske med appetit på livet. Det lover godt!


Nu er det så tid til at inseminere igen. Vi har insemineret en ko og 2 kvier med Bavardage -en tyr, som har top præstationer i Frankrig. Hans afkom venter vi os meget af. Herefter vil vi inseminere køer med Urville igen. han har gjort det godt og vi har et par gode kvier efter ham i forvejen i besætningen.

15. December 2013

Slifssø Fennikel er konstateret drægtig efter besøget hos naboen. Nogle gange må man ty til naturmetoden, så går det!


1. December 2013

Sliffsø Fennikel er hjemkommet fra (even-)tyr hos naboen, hvor hun forhåbentlig er blevet drægtig ved Risvang Goliat. En pollet tyr, som ser ret spændende ud med Cibo P som far og Aede som morfar.


*

27. November 2013

Besøg af svenske og finske folk, som var I Danmark for at lære at kåre efter fælles nordisk regelsæt. 6 kødkvægsracer skulle bedømmes, heraf vores Limousine køer. Der blev målt patter og diskuteret huld og rygmuskel på interskandinavisk og engelsk. Desværre fik vi ikke kåringsresultatet, da terminalerne til de Nye regler ikke er klar endnu, men hyggeligt var det.

14. November 2013


Første kalv efter Risvang Gustav P er kommet til verden. Let uden hjælp og en fin lille kvie på 37 kg. Julie bliver navnet og hun er spået et lykkelig fremtid på Baunebo Limousine.


2. oktober 2013


Efter gentagne forsøg på inseminering, må vi nu gå over til naturmetoden og udstationere vores ko, Slifssø Fennikel, hos vores nabo, Dan og Mie Jacobsen, hvor hun  kan være heldig at blive løbet af Risvang Goliat - vi krydser fingre!


29. august 2013


Endnu en fin een af slagsen. En kvie efter Risvang Uron. Han har nu givet os den 3. kvie. Rigtig flot kryds og god tilvækst, hvis det går som hendes storesøstre. Vi har været virkeligt godt tilfredse med afkommet efter ham. Han er nu hos Halvæble Limousine, hvor vi håber han gør det ligeså godt! Kalvens navn blev Baunebo Idun, opkaldt efter den nordiske frugtbarhedsgudinde.


25. august 2013


Insemineringer med Bavardage har desværre ikke holdt. Og kvien, vi havde insemineret med Vetiver og var konstateret drægtig, har åbenbart kastet, så der blev heller ikke noget ud af den. Men det er bare "op på hesten" igen. Besætningen her på siden er opdateret med aktuelle insemineringer og kalve.


August 2013


Baunebo Hagbard er på salgslisten på Dansk Limousine Forenings hjemmeside. Han er halvbror til Ventetyren Baunebo Frey. Dejlig tyr med rigtig godt temperament, stærk og med god muskulatur. Årsvægt 582 kg.17. august 2013


Ny hjemmeside sendt i luften.


Nyt design hvor der også er mulighed for speciel visning på mobil - prøv det! Vi håber det falder i jer, besøgenes smag. Der er stadig besætningsliste med links tilstamtavler, og som noget nyt, vil besætningsoversigten fra CHR også være at hente. Her ses dyrenes vejninger, forventeder kælvningstidspunker mv.

August 2013

Ny hjemmesidedesign august

Marts 2013

Risvang Uron er sat til salg.


Efter at vi har haft ham et par år og nu inseminere meget, har vi besluttet at sætte Risvang Uron til salg.

Han er en tyr, som stadig kan gøre sig godt et nyt sted. Kåring og S-indeks er højt - og han har super temperament. Han har været på dyrskue flere gange med flotte placeringer. Man går ikke galt I byen med ham - han har bevist, at han kan! Han avler afkom med godt eksteriøer og god kødsætning.